Globus V-fres

Norskproduserte fresere som er tilpasset røffe norske vintere og tøffe snøforhold

Globus GSF 255-18

Globus GSF 255-18 er en kraftig fres tilpasset den profesjonelle bruker som har stor traktor og stiller krav til holdbarhet, effektivitet og resultat.

Styrke

GSF 255-18 har symmetrisk utforming, og er som vekten tilsier, bygget på en kraftig rammekonstruksjon. Dette gjør at fresen tar opp alle påvirkende krefter i hele konstruksjonen. Utmaterviften på hele 90cm er direktedrevet og har fire spesialformede vifteblader for optimal kapasitet.

Fleksibilitet

Med sitt design gir den store utkastertuten deg mulighet til å styre snøen akkurat dit du vil. Strømlinjeformet fasong og det todelte nedbrekket gir stor kapasitet og kastelengde. Tuten er nedefellbar for enkelt vedlikehold. 

Kvalitet

Globus er sertifisert Hardox forhandler og bruker denne stålkvaliteten i flere viktige konstruksjoner på fresen. Både viftehus og de utskiftbare slitestålene er produsert i Hardox. I tillegg er fresen utstyrt med herdet stål både i vifte, innmatervinger og slitesko.

Globus GSF 245-18

GSF 245-18 er basert på storebror GSF 255-18. Fresen har fått vesentlige endringer i utforming av chassis og tilleggsutstyr.

Stabilitet

Fresen er symmetrisk utformet, men på grunn av den nye sliteskoplasseringen under viften så påvirker ikke dette lengden på fresen. Innmatervingene har ny utforming og er hengslet for å vike unna fremm¬edlegemer. Alle skovlene er laget av Globus herdet borstål. Utkasterviften er utformet for stor kapasitet og gir med sine fire vifteblader en suveren kastelengde.

Fleksibilitet

Med sitt design gir utkastertuten deg mulighet til å styre snøen akkurat dit du vil. Den strømlinjeformede fasongen og det todelte nedbrekket gjør snøgjennomgangen til en lek. Tuten er nedfellbar for enkelt vedlikehold.

Kvalitet

Globus er sertifisert Hardox forhandler og bruker denne stålkvaliteten i flere viktige konstruksjoner på fresen. Både viftehus og de utskiftbare slitestålene er produsert i Hardox. I tillegg er fresen utstyr med herdet stål både i vifte, innmatervinger og slitesko.

Spesifikasjoner

  • Smørepunkter i tut
  • Utstrakt bruk av Hardox i fresens chassis
  • Vendbare 10mm slitestål i Hardox 500 kvalitet
  • Våre største modeller leveres med kommunalstandard på slitestål
  • Stor utvalg av tilleggsutstyr
  • Kvalitets P.T.O akslinger fra Waltherscheid eller BYPY
  • Alle chassis er sandblåst og grunnet med 2-komponent lakk
MODELLGSF 245-18GSF 255-18
Arbeidsbredde, cm245255
Arbeidsbredde med 2 kantvinger, cm285295
Vifte diameter, cm8590
Vekt, kg9201180
Effektbehov, min Hk100130
PTO akselTilleggInkl.
Hydr. nedbrekk tutTilleggInkl.