Holms Vikplog

Holms nye versjon av vikplogen PV er resultatet av flere års utvikling for å redusere snøføyka og forbedre sikten for føreren.

Den robuste Vikplogen

Holms ploger er robuste, effektive redskaper til profesjonell snørydding. Plogene er konstruert for førere med høye krav – førere som krever lettkjørte, slitesterke og sikre ploger med lave vedlikeholdskostnader og lang levetid. Holms ploger oppfyller kundenes høye krav til kostnadseffektiv entreprisevirksomhet. 

De rette kantene gjør også plogen smidigere å bruke i tettbygde strøk og byer, i og med at føreren og plogen kommer nærmere bygningene.

Den unike konstruksjonen gjør plogen sterk, lett og følger underlaget godt, med lavere energiforbruk som resultat. Holms vikplog ”PV” har et unikt system som tillater pendling både sideveis og i fartsretningen. Med bæremaskinens tilt-funksjon kan plogens marktrykk endres under drift. Det innebærer blant annet lavere risiko for sidekast og glidning samt mindre slitasje på skjæret og veibanen.

En nyhet er den nye formen på plogskiven som gir et undertrykk bak plogen i høye hastigheter, noe som innebærer at mye av snøføyken forsvinner. Den kortere skjermen gir betydelig bedre sikt, som igjen gir bedre kjøring i byer og nære bygninger. Den nye generasjonen PV bygger på Monocoque-prinsippet med tynnere plater som støttes av et beregnet rammeverk.

Leveres med enkel pendling som standard. Dobbel pendling kan også leveres. Leveres med alternative innfestinger, 3-punkt, frontlaster og norsk kommunalplate.

Spesifikasjoner

Holms vikeploger

  • Kommunalplate, 3-punktsfeste eller lasterfeste.
  • Bladhalvene er stillbare +/- 38 grader.
  • Stillbare størttetallekener.
  • Standard innfesting sliteskjær, skrue/mutter.
  • Holms Industrier er markedsledende til hjullastermarkedet.
MODELLPV 2,4PV 2,8PV 2,8PV 3,2PV 3,6
Totalbredde, m2,402,802,803,303,60
Arbeidsbredde, diagonalinnstilt 35° m2,002,302,302,603,00
Høyde plogblad, m0,800,801,001,001,00
Vekt inkl. innfestingskrok, fra kg700800 830 900 1000